Chakra

Vekstgrupper for personlig og åndelig vekst

Vekstgruppene er for deg som ikke ønsker å være healer og terapeut, eller som føler du trenger mer tid på egen utvikling først. Vekstgruppene har til formål å støtte deg i personlig og åndelig vekst, du lærer avspenning og får mulighet til å komme mer i kontakt med deg selv, dine behov, indre verdier og styrke. Du får hjelp til å bli bevisst på gamle mønstre som hindrer deg i å skape det livet du ønsker, oppdage hva som hindrer flyt og kjærlighet i livet ditt, og hvordan du kan endre dette. Du vil kunne få sterkere kontakt med universets kilder til lys og kjærlighet, og forstå mer av dine åndelige utviklingsprosesser. På samlingene veksler vi mellom meditasjoner, undervisning og øvelser.
En viktig nøkkel er å åpne og vitalisere hjertesenteret. Derfor er jevnlige, helst daglige, hjertemeditasjoner viktig. Du får kjøpt guidet cd med avspenningsøvelse og meditasjoner til bruk hjemme. Du får også utdelt skriftlig materiale som du kan lese og reflektere over mellom hver gang vi møtes, samt forslag til øvelser som vil kunne styrke prosessen. I tillegg anbefales det å gå i individuelle samtaler og terapier for å forløse det man kommer i kontakt med underveis.
Temaer: Hjertemeditasjon, vekkelse og vitalisering av hjertechakra, avspenning, rotchakra og grounding, aura, pust, hvordan styrke kropp og helse, heale indre barn, rydde i det ytre og rydde i det indre, styrke selvverd og skape flyt i livet.
Gruppene går over 6 kvelder annenhver uke, med oppstart på høsten og i januar/februar hvert år. Maks 8 deltakere.
 
 
 
Gruppene møtes annenhver uke kl 17 - 21
 
Pris
kr 3400,- (betal kr 850 ved påmelding, og deretter kr 850 pr mnd i 3 mnd).
Ved påmelding får du mail med flere praktiske opplysninger inkl betalingsinfo.
 
Påmelding:
HEALING- OG TERAPISKOLEN | Org.nr: 984 724 012 | Trondheim  | Tlf.: 482 76 196