Utdannelser / Sommerkurs
sommerblomster

Sommerkurs

Sommerkurset går over 5 dager og er både en del av Hjertehealerutdannelsen, og er samtidig åpent for andre som enten er vant til å arbeide med indre prosesser, eller som er klar for det. Formålet med kurset er å bli bedre kjent med deg selv, få sterkere kontakt med dine evner og indre styrke, og integrere mer lys, kjærlighet og glede i personligheten og i livet.

På kurset tar vi opp forskjellige tema og gjør øvelser som bidrar til å bevisstgjøre og støtte opp om indre prosesser og forløsninger. En del av øvelsene er fysiske, der vi kan lytte til kroppens språk, og kan løse opp spenninger og kroppslig stivhet. Hver dag før frokost gjør vi yoga relatert til chakraene. Den tredje dagen er en stille dag, der du får mulighet til å være i dypere kontakt med deg selv og ditt indre uten forstyrrelser utenfra.

Vi lager felles mat basert på rawfood som er frisk mat som både renser og gir kroppen næring og energi. Maten kjøpes inn samlet på forhånd, og alt er økologisk så langt det er mulig. Vi fordeler oss i mindre grupper som har ansvar for hvert måltid, og du får dermed også erfaring med å lage maten.

Kurset holdes i romslig hytte i Bymarka like utenfor Trondheim, med stort kjøkken, dusj og overnattingsmuligheter. Det anbefales å overnatte for å være i energien som skapes.

Noe av innholdet på sommerkurset: Yoga, meditasjon, kroppsbevissthet, fri bevegelse, rebirthing, indre identitet, hjertehealing, lydhealing, lystjeneste, sjelskvaliteter og sjelsmeditasjoner.
 
 
Dato og tid:
Kurset starter onsdag 14. juni kl 10 og slutter søndag 18. juni kl 15
 
Pris:
Kr 2900
Med overnatting kr 3600
Mat kr 1050
Evt. ekstra overnatting (det er mulig å komme kvelden før) kr 175
Ved påmelding får du mail med flere praktiske opplysninger inkl. betalingsinfo.

Påmelding:
HEALING- OG TERAPISKOLEN | Org.nr: 984 724 012 | Trondheim  | Tlf.: 482 76 196